logo

Natúrkozmetikumok
saját kezűleg

 
facebook-40  rss-40   mail-40  home-40

Böngészde

Böngészde

Cosmio nyári táborok

A KENCEKEVERDE nyaralni megy...

COSMIO exkluzív NYÁRI TÁBOROK PANNONHALMÁN és BAKONYBÉLBEN

nyari tabor banner


I. BAKONYBÉLI KENCENAPOK

INTENZÍV, NÉGY NAPOS KEZDŐ TANFOLYAM 2:1
KENCEKEVERDE ÉS SZAPPANÖNTÉS NULLÁRÓL AZ ÁTFOGÓ TUDÁSIG
2017. JÚNIUS 29-TŐL JÚLIUS 2-ig


Azoknak, akik még csak most kezdenek ismerkedni az otthon készülő kozmetikumok világával, de egy tábor keretein belül szeretnének elmélyülni a témában.


Szentkereszty ház BakonybélbenMegálmodtunk egy tábort, ahol a csodás Bakonybél érintetlen természetében együtt lehetünk pár napot, ahol reggelente a pazar panorámában mozgatjuk át a testünket, fedezzük fel a forrásokkal tűzdelt rét gyógynövényeit, ahol elmélyülünk a kencekészítés és a szappanöntés elméleti és gyakorlati titkaiban, és ahol esténként teázós-beszélgetős szeánszot tartunk. Szállásadónk a Szentkereszty Vendégház lesz elbűvölő és inspiráló szobáival.

Pitypang szobaA tábor tematikája megegyezik a két tanfolyaméval, de még több lehetőségünk lesz a tanultak gyakorlására, átbeszélésére, kikeverésére, kipróbálására... A tábort vezeti: Szentkereszty Katalin és Németh Tímea.

A tábor részvételi díja: bruttó 62000 Ft/fő szállással, napi háromszori főétkezéssel és napközbeni falatkákkal, gyógyteákkal. A részvételi díjban benne foglaltatik minden szükséges eszköz (saját mixeren kívül) használata, valamint az alap- és csomagolóanyagok a tőlünk megszokott magas minőségben.

bakonybel banner


II. PANNONHALMI HALADÓ KENCÉS ÉS GYÓGYNÖVÉNYES NAPOK

INTENZÍV, NÉGY NAPOS HALADÓ TANFOLYAM 2:1
HALADÓ KENCEKEVERÉS ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK A KOZMETIKÁBAN
2017. JÚNIUS 17-TŐL 20-IG


Azoknak, akik már gyakorlatot szereztek a krémkeverésben és bővebb elméleti tudásra vágynak.


pannonhalmi Szent Jakab házMegálmodtunk egy tábort, ahol a világörökség és a magyarság történelmi, vallási és kulturális örökségének részét képező Pannonhalmi Bencés Főapátság virágzó levendulamezőinek festői környezetében együtt lehetünk pár napot, ahol reggelente a természetben mozgatjuk át a testünket, ahol elmélyülünk a kencekészítés elméleti hátterében és betekintést nyerünk a gyógynövények titkaiba, és ahol esténként teázós-beszélgetős szeánszot tartunk.

Szent Jakab házAz Apátság szakértőjének vezetésével exkluzív túrán veszünk részt, hogy bepillantást nyerhessünk a levendulamezőkről learatott illatos virágok útjába a lepárlóüzemtől a helyben készült kozmetikumokig. Szállásunk és tanfolyami helyszínünk a Szent Jakab Ház fiatalos hálóterme, étkezője és közösségi terme lesz.

A tábor tematikája: receptalkotás a hatóanyagok és a bőr igényeinek, problémáinak tükrében, gyógynövények és hatóanyagaik a bőrápolásban, kivonatok készítése. Az egyénileg megalkotott receptek megvalósítása.

A tábort vezeti: dr. Vukics Viktória PhD. és Szentkereszty Katalin

A tábor részvételi díja: bruttó 68000 Ft/fő szállással, napi háromszori főétkezéssel és napközbeni falatkákkal, gyógyteákkal. A részvételi díjban bennefoglaltatik minden szükséges eszköz (saját mixeren kívül) használata, valamint az alap- és csomagolóanyagok a tőlünk megszokott magas minőségben. Fakultatív program: az Apátság megtekintése idegenvezetéssel.

Pannonhalmi haladó kence tábor


Információ és jelentkezés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jelentkezési határidő: 2017. május 14. A helyeket a jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani.

Töltsünk együtt négy különleges napot!