logo

Natúrkozmetikumok
saját kezűleg

 
facebook-40  rss-40   mail-40  home-40

alapanyagok slider

  • Nyitólap
  • Cosmio Kft. © 2009-2023. Minden jog fenntartva.

Szerzői jogok

Szerzői jogok

A cosmio.hu oldalakon elérhető tartalom (a cosmio.hu domain alatt közzétett összes tartalom) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXXVI. törvény alapján, eltérő megjelölés vagy utalás hiányában a Cosmio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2081 Piliscsaba, Római u. 5.; Cégjegyzékszám.: 13-09-150400; Adószám: 23528150-2-13; továbbiakban: Üzemeltető) szellemi alkotását illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi, és az Üzemeltető külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja. A magáncélú felhasználás körében a honlap felhasználója – az online hozzáférésen túl – kizárólag azok egyes részeinek a felhasználó által az internet-hozzáféréshez használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására jogosult, de kifejezetten nem jogosult az adott tartalom így többszörözött részének az újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.

A Cosmio oldalak tartalmának többszörözéséhez, másolásához vagy ezzel kapcsolatban framek használatához (vagy egyébként a Cosmio oldalak tartalmának harmadik személyek által történő saját tartalomkénti feltüntetéséhez) az Üzemeltető nem járul hozzá. Kivétel ez alól a honlap hivatkozások (linkek) útján történő elérhetővé tétele, illetve a tartalmának közzététele kizárólag a tartalom hivatkozásának (linkjének) és a forrásnak (cosmio.hu) feltüntetésével.

Kötbér kikötése: Amennyiben a honlap használója az Üzemeltető kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalon található tartalmat eredeti formájában vagy lényegtelen változtatással jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás céljából részben vagy egészben újrafelhasználja, terjeszti, bármilyen eszközzel és/vagy formában másolja, átveszi, sajátjaként állítja be, adatbázisban tárolja, letölthetővé teszi, a tartalmat vagy a honlapon közzétett receptek alapján készített kozmetikumot kereskedelmi forgalomba hozza, kifejezetten kötelezi magát a következő kötbér megfizetésére Üzemeltető részére:

Cikk felhasználása részben vagy egészben: 100.000 Ft + ÁFA /cikk (aloldal)

Receptúra felhasználása 50.000 Ft + ÁFA / receptúra