logo

Natúrkozmetikumok
saját kezűleg

 
facebook-40  rss-40   mail-40  home-40

alapanyagok slider

Felhasználási feltételek, jognyilatkozatok

Kérjük, amennyiben felhasználója kíván lenni honlapunknak, figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeinket, és csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben e feltételeket kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Cosmio Natúrkozmetikai Szakáruház használatával kapcsolatos Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek külön kerültek meghatározásra, és nem vonatkoznak a webáruházon kívüli tartalomra.


A Cosmio honlap Felhasználási feltételei

1. Szerzői jogok

A cosmio.hu oldalakon elérhető tartalom (a cosmio.hu domain alatt közzétett összes tartalom) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXXVI. törvény alapján, eltérő megjelölés vagy utalás hiányában a Cosmio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2081 Piliscsaba, Római u. 5.; Cégjegyzékszám.: 13-09-150400; Adószám: 23528150-2-13; továbbiakban: Üzemeltető) szellemi alkotását illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi, és az Üzemeltető külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja. A magáncélú felhasználás körében a honlap felhasználója – az online hozzáférésen túl – kizárólag azok egyes részeinek a felhasználó által az internet-hozzáféréshez használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására jogosult, de kifejezetten nem jogosult az adott tartalom így többszörözött részének az újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.

A Cosmio oldalak tartalmának többszörözéséhez, másolásához vagy ezzel kapcsolatban framek használatához (vagy egyébként a Cosmio oldalak tartalmának harmadik személyek által történő saját tartalomkénti feltüntetéséhez) az Üzemeltető nem járul hozzá. Kivétel ez alól a honlap hivatkozások (linkek) útján történő elérhetővé tétele, illetve a tartalmának közzététele kizárólag a tartalom hivatkozásának (linkjének) és a forrásnak (cosmio.hu) feltüntetésével.

Kötbér kikötése: Amennyiben a honlap használója az Üzemeltető kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül az oldalon található tartalmat eredeti formájában vagy lényegtelen változtatással jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás céljából részben vagy egészben újrafelhasználja, terjeszti, bármilyen eszközzel és/vagy formában másolja, átveszi, sajátjaként állítja be, adatbázisban tárolja, letölthetővé teszi, a tartalmat vagy a honlapon közzétett receptek alapján készített kozmetikumot kereskedelmi forgalomba hozza, kifejezetten kötelezi magát a következő kötbér megfizetésére Üzemeltető részére:

Cikk felhasználása részben vagy egészben: 100.000 Ft + ÁFA /cikk (aloldal)

Receptúra felhasználása 50.000 Ft + ÁFA / receptúra

2. Tartalmi felelősség korlátozása

Bár a honlapon megjelenő tartalmak, (információk, receptek és képek) a legnagyobb gondossággal lettek összeállítva, az oldalak tartalma elsősorban tájékoztató jellegű. Az Üzemeltető kifejezetten kizárja a felelősségét az oldalon található tartalmak felhasználásából eredő esetleges károkért, az oldalon közzétett információk és receptek felhasználása saját kockázatra és felelősségre történik.

Az Üzemeltető figyelemmel kíséri a portál fórumán történő hozzászólásokat, mindazonáltal ez nem tekinthető az Üzemeltető által vállalt kötelezettségnek, ezért nem vállal felelősséget a fórum tartalmából eredő bármiféle kárért, hibáért, valótlanságért, etikai szabályokba vagy törvénybe ütköző hozzászólásokért. Az Üzemeltető az etikai és törvényi szabályokba ütköző tartalmakat a legnagyobb gondossággal igyekszik kiszűrni és eltávolítani. Kérjük, ha ilyen tartalmakat észlel, jelezze nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A honlap linkek segítségével egyéb honlapokhoz is kapcsolódhat. Az Üzemeltető ezek rendelkezésre állását, elérhetőséget rendszeresen ellenőrzi, azonban nem garantálhatja ezen hivatkozott honlapok folyamatos elérhetőségét. Az Üzemeltető a linkek elhelyezésének időpontjában a linkelt oldalak tartalmát a legnagyobb gondossággal vizsgálja és törvénybe ütköző tartalommal rendelkező oldalakra sohasem hivatkozik, de nem vállal felelősséget az így elérhető oldalak tartalmáért még akkor sem, ha Ön az Üzemeltető honlapján szereplő hivatkozással jutott oda.

3. Technikai felelősség korlátozása

Az Üzemeltető nem garantálja, hogy az oldalakon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát a portálhoz történő kapcsolódás, illetve hozzáférés során éri annak használata, illetve böngészése következtében, ide értve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése során bekövetkező negatív eseményt.

Az Üzemeltető semmilyen esetben nem felel a rajta kívül álló okkal (például az internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért, károkért ideértve a Cosmio oldalakról vagy oldalakra elektronikus formátumban küldött üzenetek megsemmisüléséért, késedelmes megérkezéséért vagy az ezek által okozott károkért.

Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal (ideértve a vírusok vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftverek használatát vagy terjesztését, az Üzemeltető birtokában lévő személyes és egyéb adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker-tevékenységeket is) okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért az Üzemeltető felelősségét kizárja.

4. Adatkezelés

Az adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatban az Üzemeltető Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltak az irányadók.

5. A honlap böngészésével a Felhasználó elfogadja a Cosmio honlap Felhasználási feltételeit, továbbá az Adatkezelési Tájékozatót.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kozmetikai termékekről szóló 246/2013 (VII. 2.) kormányrendelet és az 1223/2009/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet értelmében az otthon előállított, de nem regisztrált kozmetikumok nem értékesíthetők!