logo

Natúrkozmetikumok
saját kezűleg

 
facebook-40  rss-40   mail-40  home-40

Böngészde

Kezdő szappanöntő tanfolyam


A tanfolyam tematikája:

 • A szappankészítés elmélete meleg- és hidegeljárás esetén
 • Biztonsági tudnivalók, a lúgoldás szabályai
 • Szappankészítéshez szükséges eszközök bemutatása
 • A szappanok típusai
 • Zsírsavak jellemzői, saját szappanrecept összeállításának elmélete
 • Természetes színezékek és illóolajok használatának szabályai
 • Gyakori hibák és javításuk

Gyakorlat:

 • Gyógynövényes szappan meleg eljárással (a tanfolyamvezető gyakorlati bemutatójával)
 • Szappan hidegeljárással (a résztvevők párban dolgoznak) 5 különböző recepttel és technikával:
  - levendulás szappan növényi színezéssel,
  - kecsketejes szappan,
  - sószappan vegyes lúgozással,
  - aleppói szappan,
  - gyümölcsös/zöldséges szappan

A résztvevők 6-féle szappant és egy lúgálló kesztyűt vihetnek haza a tanfolyam végén (illetve a szappant már szállítható állapotban elpostázzuk a részükre). Egyedül egyféle szappanhoz használunk pálmaolajat, de azt is ellenőrzött, ökológiai és fenntartható gazdálkodásból (RSPO) származó, bio minőségből. Az összes szükséges eszközt, az írásos anyagot és a minőségi alapanyagokat mi biztosítjuk.

 

JELENLEG NINCS KÖVETKEZŐ IDŐPONTUNK.

 

  Cosmio - Kezdő szappanöntő tanfolyam Cosmio - Kezdő szappanöntő tanfolyam

Ha időben értesülni szeretne az induló tanfolyamok időpontjairól, akkor iratkozzon fel a Kencekeverde tanfolyami híreire!


Cosmio szappanonto tanfolyam

Miért válassza a Cosmio kezdő Szappanöntő tanfolyamát?

Az ország legátfogóbb tanfolyamán nem egy alapreceptet készítünk el többféle verzióban, hanem minden recept egy-egy új ismeretet, technikát takar.
Már az alaptanfolyamon megismerkedhet a melegeljárásos szappan készítésének technikájával, amely elengedhetetlen a biztos szappanöntési tudáshoz.
Tanfolyamainkat felkészült szakértők tartják. A foglalkozásokon kizárólag natúrkozmetikumokban engedélyezett, minőségi, (részben bio) alapanyagokkal és 100 %-os tisztaságú illóolajokkal dolgozunk. Nem használunk illatolajat, margarint és használt zsiradékot.
Minden résztvevő ajándékba kap egy profi, lúgálló kesztyűt.
A tanfolyami résztvevők egy 15 %-os kupont kapnak, melyet a Cosmio Natúrkozmetikai Szakáruházban vagy az Életfa Natúrportéka üzletben használhatnak fel minőségi natúrkozmetikai alapanyagok és eszközök kedvezményes megvásárlására.
Végzett tanfolyamosaink egy zárt, meghívásos VIP Facebook csoportban cserélhetnek eszmét tapasztalataikról, kérhetnek információt, tehetnek fel kérdéseket.
Mivel biztosak vagyunk benne, hogy tanfolyamunk egyedülálló, megbízható tudást ad, ezért 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk. Ha nem volt elégedett a tanfolyammal, pénzét indoklás nélkül visszakérheti. (A garancia érvényesítésének feltétele, hogy a résztvevő a tanfolyam teljes időtartama alatt jelen legyen és a garancia érvényesítését a tanfolyam végén azonnal jelezze.)